corners-bottom.gif
kia.png subaru.png mercury.png

blockbar-rightend.png blockbar-leftend.png

HISTORIK

I mars månad år 1979 startades BéOs Bilservice HB av Stefan Blomqvist och Kenneth Olsson som en allbilsverkstad i lokaler på Kungsängsvägen 4.
Samma år fick företaget auktorisation för två bilmärken som var Vaz/Lada och Daihatsu.
Året efter alltså 1980 fick man ytterligare en auktorisation som var bilmärket Isuzu, man anställde då en person.

År 1983 anställdes ytterligare en person i företaget, man var nu 4 stycken som arbetade på BéOs Bilservice.

Från år 1989 drivs företaget enbart av Stefan Blomkvist med ett par anställda.
I början av 90-talet fick man auktorisation på Rover.

Dessa auktorisationer pågick under några år för att senare bli övertagna av större verkstäder eller att bilmärket helt enkelt dog ut.

År 1997 får man auktorisation på Suzuki och man hoppas nu på en bra försäljning av Suzuki bilar.

BéOs bilservice är nu ett omtyckt företag med en egen kundkrets.

År 2000 flyttar företaget till nya lokaler på Kungsängsvägen/Björkgatan och gör plats för en plåtavdelning, anställer ytterligare några personer var av en plåtslagare, man är nu 5 anställda och företaget omvandlas till Aktiebolag.
Detta år tillkommer också Subaru som auktorisation.

År 2002 auktorisation på Kia som gick lite trögt till en början men som skulle visa sig vara ett starkt märke och en helt ny kundkrets får upp ögonen för BéOs Bilservice.
Man låter anställa fler både på verkstads sidan och administrativa sidan.
Försäljningen av Kia går bra och BéOs Bilservice håller på att växa ur sina lokaler.


År 2010 flyttar BéOs Bilservice ännu en gång, fast till en nybyggd anläggning som är anpassad för ett effektivt och växande företag. I samband med denna flytt beslutar man sig för att lägga ner plåtavdelningen.
BéOs Bilservice växer så de knakar och är idag ett aktiebolag och en fullservice anläggning med 14 anställda, innehar AAA kreditvärdighet, välutbildad och intresserad personal med lång erfarenhet av bilreparationer.

År 2012 blev företaget utsedd till ett av sveriges Gasellföretag av Dagens industri vilket innebär att man måste ha offentliggjort minst fyra års redovisningar, en omsättning som överstiger 10Mkr, minst 10 anställda, de senaste åren kontinuerligt ökat omsättningen och under samma period minst fördubblat sin omsättning m.m

År 2013 blir BéOs återförsäljare av Mercury och Securmark som innebär motormonteringar på båtar och stöldmärkning av båtmotorer samt service,reparationer och garantireparationer för Mercury motorer.

mrf.gif aaa.gif
17-03-29